Φωτογραφία: Reuters
Ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας ζήτησε από το δικαστήριο της Μόσχας να απαγορεύσει τη δραστηριότητα της αμερικανικής εταιρείας αγροτικών προϊόντων NCH Capital.
Η εν λόγω επιχείρηση είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας ArgoTerra στη Ρωσία, με μεγάλη παραγωγή αγροτικών προϊόντων, χαρακτηρίζοντάς την «εξτρεμιστική».
Τα ανωτέρω ανέφερε σήμερα (9.12.2025) ένα επίσημο κανάλι των δικαστηρίων της Μόσχας με ανάρτηση του στην εφαρμογή Telegram.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Κατερίνα Νταραγιάννη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).

























