Το έργο Ελληνικό της Lamda Development
Δεσμευτική προσφορά από τη NELLENCO , θυγατρική της TEN Brinke Hellas, αποδέχθηκε στις 2 Φεβρουαρίου η LAMDA Development για την πώληση δύο οικοπέδων στην Περιοχή προς Πολεοδόμηση «A-Π2»
Αναλυτικότερα, η συνολική μέγιστη επιτρεπόμενη οικοδομήσιμη επιφάνεια των οικοπέδων ανέρχεται σε περίπου 15,7 χιλ. τ.μ. Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής διαμορφώνεται σε περίπου 41,5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί σε μέση τιμή 2.650 ευρώ ανά τ.μ. οικοδομήσιμης επιφάνειας.
Η ολοκλήρωση της πώλησης τελεί υπό την αίρεση της οριστικοποίησης και υπογραφής των σχετικών συμβατικών εγγράφων.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Κατερίνα Νταραγιάννη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).





















