Ανησυχία προκλήθηκε από πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 31 Αυγούστου, σε χαμηλή βλάστηση στο Σκάλωμα Αγρινίου, σε παραλίμνια περιοχή κοντά στην λίμνη Λυσιμαχεία.
Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 Α/Φ. Σημειώνεται ότι υπήρχε συνδρομή από μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σκάλωμα Αγρινίου. Κινητοποιήθηκαν 14 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 Α/Φ. Συνδρομή από μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 1, 2025
*Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).