Σε φρούριο έχει μετατραπεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει των εγκαινίων σημερινών (06.09.2025) της ΔΕΘ με τα μέτρα να είναι δρακόντεια.
Πάνω από 2.500 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ, ενώ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης, με απαγόρευση στάθμευσης και εκτροπές στην κυκλοφορία, για να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκδηλώσεων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι αστυνομικές αρχέςς έχουν στην διάθεσή τους και πολλά drones και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην πετάξει ελικόπτερο πάνω από τη Θεσσαλονίκη όπου ήταν προγραμματισμένο, εκτός και υπάρξει ανάγκη.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας παράλληλα θα έχουν πάνω τους και καταγραφικό με κάμερες.
Για πρώτη φορά από τότε που διεξάγεται η ΔΕΘ θα λειτουργεί και το Μετρό της Θεσσαλονίκης με την παρουσία αστυνομικών να είναι μεγάλη. Μάλιστα από τις 15:00 οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται, αλλά δεν θα σταματούν στους σταθμούς «Ευκλείδης», «Παπάφη», «Πανεπιστήμιο», «Σιντριβάνι», «Αγίας Σοφίας» και «Βενιζέλου».
Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στους υπόλοιπους σταθμούς του δικτύου θα διεξάγεται κανονικά.
.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Σοφία Βαλσάμη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια