Ο Παναιτωλικός, έστω και αργά, κλείνει τα κενά στο ρόστερ του αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Τζέισον Τσούρα, βρίσκεται «μια ανάσα» από την επισημοποίηση της απόκτησης του Μπένι Ενκολολό από την Κλουζ.
Ειδικότερα, ο 28χρονος, υψηλόσωμος (σ.σ. 1.86μ.) αριστεροπόδαρος εξτρέμ, έχει ρίζες από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει συμφωνήσει με τα «καναρίνια», που ήρθαν σε συμφωνία και με τον Ρουμανικό σύλλογο για την απόκτησή του.
Προέρχεται από τη Β’ ομάδα της Μπρεστ και έχει αγωνιστεί επίσησς σε Αβρένσες, Τους, Λιόν Λα Ντουχέρε και Κονκάρνε.
Εκτός της χώρας του έχει αγωνιστεί στην Αυστραλία για τη Σέντραλ Κοστ, στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ορομπάχ και από το περασμένο καλοκαίρι άνηκε στην Κλουζ.
Την σεζόν 2024/25 πέτυχε 6 γκολ και 7 ασίστ σε 38 εμφανίσεις με τη φανέλα της Κλουζ, ενώ την τρέχουσα σεζόν μετράει 13 εμφανίσεις με δυο ασίστ, αφού έχει αγωνιστεί σε 6 αγώνες προκριματικών του Europa League, 5 αγώνες Ρουμανικού πρωταθλήματος και 2 αγώνες προκριματικών Conference League.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, όπως και ο Τζέισον Τσούρα, ο οποίος βρίσκεται από την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα.
Μετά τις προσθήκες Τσούρα και Ενκολολό, ο Παναιτωλικός αναμένεται να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή ποδοσφαιριστή για τα χαφ, ολοκληρώνοντας έτσι, έστω και αργά, τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με την απόκτηση βασικών ποδοσφαιριστών, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
[embedded content]
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).