Χειροπέδες στα παιδιά πασίγνωστου πολιτικού και πρώην υπουργού, πέρασαν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, το απόγευμα της Δευτέρας (08.09.2025) στα Εξάρχεια.
Όλα έγιναν όταν στελέχη της ΟΠΚΕ είδαν τα παιδιά του πολιτικού να κινούνται ύποπτα σε περιοχή των Εξαρχείων. Έτσι αποφάσισαν να τους σταματήσουν και να τους κάνουν σωματικό έλεγχο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κατά τον έλεγχο βρήκαν μέσα στα ρούχα τους 2 πτυσσόμενα γκλοπ και έτσι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Χρύσα Πανούση
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια