Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025, στο τμήμα της οδού Θ. Χαβίνη στην Αμφιλοχία από τη διασταύρωση της με την οδό Νικολάου Στράτου.
Η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται για την απρόσκοπτη εξέλιξη της εκτέλεσης του έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμφιλοχίας».
Όπως καταλήγει στη σχετική ενημέρωσή του ο Δήμος Αμφιλοχίας, «Ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























