(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Οι αγρότες παραμένουν για 4η μέρα στα μπλόκα και δείχνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Καθημερινά τα μπλόκα σε όλη τη χώρα ενισχύονται από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Σήμερα αναμένεται αποκλεισμός του τελωνείου στον Προμαχώνα και μπλόκο στον κόμβο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, ενώ εξετάζονται συμβολικοί αποκλεισμοί λιμανιών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κλειστή παραμένει από τους αγρότες η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, οι οποίοι εξετάζουν το κλείσιμο και των παρακαμπτήριων οδών.
Στην Καρδίτσα κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Ε65. Στο συγκεκριμένο μπλόκο βρίσκονται 2.000 τρακτέρ.
Στα Μάλγαρα κλειστή παραμένει από τη Δευτέρα η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα. Το απόγευμα της Τρίτης έκλεισε για τουλάχιστον δύο ώρες και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Στο μπλόκο των αγροτών των Μαλγάρων βρίσκονται από χθες αυτοκινητιστές με τα φορτηγά τους, ενώ σήμερα το πρωί αναμένονται στο σημείο και ιδιοκτήτες ταξί. Έχουν ήδη παραταχθεί περισσότερα από 200 τρακτέρ.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Σοφία Βαλσάμη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























