ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (3.12.25) μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ελληνικού FBI (Υποδιεύθυνσης Καταπολέμησης και Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών της Δ.Α.Ο.Ε.) για την εξάρθρωση σπείρας εμπορίας ανθρώπων και δη ανηλίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα εξανάγκαζε τους ανήλικους σε τέλεση αξιοποίνων πράξεων, με σκοπό την οικονομική τους εκμετάλλευση, από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων, σε καταστήματα ψιλικών – μίνι μάρκετ σε περιοχές της Αττικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 5 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους και το αρχηγικό, και παρέχεται αρωγή και προστασία σε 4 ανήλικα θύματα.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Αλεξία Κωνσταντοπούλου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























