Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού «Θύρα 6 – Warriors» προτείνουν αλλαγή σήματος του συλλόγου για την επετειακή σεζόν των 100 χρόνων ζωής του.
Ειδικότερα, με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάνουν λόγο για μία «ανάγκη για ένα σήμα κοινής αποδοχής που να μας εκφράζει όλους» και παίρνουν την πρωτοβουλία να προτείνουν ένα επετειακό σήμα, όπως αυτοί θα το ήθελαν.
Αναλυτικά η ανάρτηση στην οποία επισυνάπτεται το προτεινόμενο επετειακό σήμα:
«Όπως είναι σε όλους γνωστό, το υπάρχον σήμα του Παναιτωλικού δεν έγινε ποτέ αρεστό στη Θύρα 6 και σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου. Η ανάγκη για ένα σήμα κοινής αποδοχής που να μας εκφράζει όλους, μας οδήγησε την άνοιξη του 2025 να πάρουμε την πρωτοβουλία να εργαστούμε πάνω σε ένα νέο επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια της ομάδας μας. Μετά απο 2 μήνες σχεδόν καθημερινής προσπάθειας με πολύ μεράκι κι ανάμεσα σε περίπου 30 παραλλαγές καταλήξαμε στην παρακάτω πρόταση.
Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε στο σήμα όσα μπορούσαμε, χωρίς να το “φορτώσουμε”. Κυρίαρχο ρόλο στο σήμα έχει ο Τίτορμος ο Αιτωλός στην ιστορική του στάση, σε μια πιο σύγχρονη μίνιμαλ εκδοχή. Τον σκεπάζει το “Π”, το πρώτο έμβλημα στις κυανοκίτρινες φανέλες. Πάνω το όνομα του Παναιτωλικού και τα αρχικα “ΓΦΣ”. Από κάτω ένα κλαδί από ελιά, ένα από καπνό και στη μέση η επιγραφή “100 ΧΡΟΝΙΑ”.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την συλλογική πρόταση της Θύρας 6 για το επετειακό σήμα του Παναιτωλικού μας».
[embedded content]
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).

























