Εκτός από τις αναγκαίες προσθήκες στην πρώτη ομάδα ενόψει Ιανουαρίου, ο Παναιτωλικός φαίνεται ότι ψάχνει την ενίσχυση και στις υποδομές του με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως ο Πέτρος Μάρκος Κολοκοτρώνης του Παναιγιάλειου.
Πρόκειται για έναν 17χρονο αμυντικό που ξεκίνησε στο Αιγάλεω, μετεγγράφηκε στις υποδομές του Ολυμπιακού, πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε και φέτος το καλοκαίρι μετεγγράφηκε στον Παναιγιάλειο που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Αντώνη Τσιράκη στο «Sportal», ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τραβήξει πάνω του βλέμματα από ομάδες της Super League 1, όπως και από το εξωτερικό.
Ειδικότερα, φαίνεται ότι τον «τσεκάρουν» ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ, όπως και ο ΠΑΟΚ, ενώ σταθερά την περίπτωσή του παρακολουθεί και η Ιταλική Εντέλα που αγωνίζεται στη Serie B (Β’ Ιταλίας).
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του «Sportal»:
«Ο Πέτρος Μάρκος Κολοκοτρώνης θεωρείται ένα από τα μεγάλα projects των χαμηλών κατηγοριών. Ο ΠΑΟΚ που τον παρακολουθεί και το σταθερό τσεκ της Βίρτους Εντέλα.
Το… έχουν μάλλον οικογενειακώς! Ο ένας πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στον Ολυμπιακό και οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει εκεί, είναι αρκετά θετικές. Ο δεύτερος ξάδερφος, Πέτρος Μάρκος Κολοκοτρώνης, αρχίζει και έχει επίσης θαυμαστές. Ο Παναιγιάλειος τον απέκτησε πριν λίγους μήνες και ο 17χρονος αμυντικός έχει ήδη προσελκύσει αρκετά βλέμματα. Ανάμεσα σε αυτά και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Είναι γνωστό πως οι «ασπρόμαυροι» σκανάρουν μονίμως την εγχώρια αγορά και προσπαθούν να πάρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Με αυτό το σκεπτικό στέλνουν ανθρώπους για να παρακολουθούν από κοντά ό,τι ενδιαφέρον υπάρχει. Προ ημερών έγινε το ίδιο και σε ματς των Αιγιωτών, οι οποίοι αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική και φιλοδοξούν σταδιακά να επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Κολοκοτρώνης ήταν ο λόγος και η παρουσία του κρίθηκε ικανοποιητική.
Πέρα από τους Θεσσαλονικείς, ο νεαρός έχει τσεκαριστεί και από άλλες ομάδες της Stoiximan Super League έως τώρα, όπως οι Παναιτωλικός και ΟΦΗ. Το αν αυτό λέει κάτι εν όψει της συνέχειας, θα φανεί προσεχώς.
Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει και μία ομάδα εκτός συνόρων που για την ώρα δείχνει πιο αποφασισμένη από κάθε άλλον. Είναι η ιταλική Εντέλα, η οποία παίζει στη Serie B και φαίνεται πως φέτος θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία».
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























