Το πρωί της Τρίτης 6 Ιανουαρίου τελέστηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, στην οποία παρέστησαν πολιτευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και πλήθος πιστών.
Ακολούθησε η καθιερωμένη πομπή μέχρι την παραλία, όπου τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα νερά του Αμβρακικού. Αρκετοί νέοι μάλιστα βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό. Αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Ορφέας Κατσικοκέρης.
Βίντεο από τον αγιασμό των υδάτων:
Φωτογραφίες από τη Θεία Λειτουργία:







Φωτογραφίες από τον αγιασμό των υδάτων:










Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























