Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8.1.25) όταν «σταυρός» φαρμακείου έπεσε πάνω σε γυναίκα στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας.
Όλα έγιναν, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η ταμπέλα με τον σταυρό έξω από το φαρμακείο έφυγε από τη θέση της και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Βασίλης Σακουλέβας
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























