Έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, δόθηκε στην κυκλοφορία την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026 η έξοδος της Αμβρακίας Οδού προς τα Παλιάμπελα.
Πρόκειται για την έξοδο που εκτός από τα Παλιάμπελα, εξυπηρετεί και την είσοδο για Μοναστηράκι, η οποία βρίσκεται μια έξοδο πριν από την είσοδο στην Βόνιτσα.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «akarnanikanea», πλέον οι κάτοικοι των Παλιαμπελων θα μπορούν, εφόσον το προτιμούν, να πηγαίνουν στο χωριό τους μέσω της Αμβρακίας Οδού και όχι από την παλαιά Εθνική Οδό.
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).




















