Ένας 32χρονος άνδρας συνελήφθη στο Αγρίνιο, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος δύο γυναικών.
Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου οδήγησαν στον εντοπισμό του δράστη και στην κατάσχεση πλήθους κοσμημάτων που προέρχονταν από κλοπές.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος δυο ημεδαπών γυναικών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 6-9-2025 διέρρηξε διαμέρισμα στο Αγρίνιο εκμεταλλευόμενος τη απουσία των ενοίκων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και κοσμήματα.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου αξιοποιώντας τα στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου, ο οποίος εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε από τις 04-09-2025 έως τις 06-09-2025 ακόμα πέντε περιπτώσεις κλοπών (τρεις τετελεσμένες – δυο απόπειρες) σε οικίες στο Αγρίνιο, κατά τις οποίες αφαίρεσε κοσμήματα, συνολικής αξίας -1.350- ευρώ, μέρος των οποίων πώλησε σε ενεχυροδανειστήριο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο ενεχυροδανειστήριο, ιδιοκτησίας της μιας κατηγορούμενης, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος η δεύτερη βρέθηκαν από τους αστυνομικούς πλήθος κοσμημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας».
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).