Ένας 47χρονος Ρομά συνελήφθη στο Αιτωλικό το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου 2025 καθώς κατηγορείται ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις ανήλικες μαθήτριες, 14 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μαθήτριες βρισκόντουσαν σε στάση λεωφορείου κοντά στο γήπεδο Αιτωλικού, όταν ο άνδρας τις προσέγγισε και προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.
Οι μαθήτριες μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλαν το περισταστικό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναζητήσουν και να συλλάβουν τον 47χρονο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ο κατηγορούμενος χθες το μεσημέρι προέβη σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια τριών μαθητριών, ηλικίας 14 ετών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη έδρα Μεσολογγίου».
*Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).