Πήρε τη νίκη η ΑΕ Μεσολογγίου στην έδρα της απέναντι στην Ένωση Αγίου Δημητρίου, καταφέρνοντας να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου ημιχρόνου και να πιάσει στην βαθμολογία την αντίπαλό της.
Ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες σε ένα μέτριο αγωνιστικό χώρο στο βοηθητικό του ΔΑΚ Μεσολογγίου, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, του οποίου η έκβαση κρίθηκε στο τέλος, με ένα «κρύο» γκολ από τους γηπεδούχους, που πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του πίνακα.
Η Ένωση Αγίου Δημητρίου προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όπου ο Βασιλογιάννης σκόραρε με το κεφάλι σε σέντρα του Καμμένου. Στην επανάληψη η ΑΕΜ βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα, ισοφαρίζοντας με τον Μπαλαμπάνη στο 48′, κάτι που σαφώς την βοήθησε στην ψυχολογία και την έβαλε ξανά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Τελικά το γκολ της νίκης των γηπεδούχων ήρθε στο 88′ όταν ο Κάκκος επιχείρησε τη σέντρα, ο Βασιλάρης επιχείρησε να διώξει με το κεφάλι και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στον Αθανασόπουλο κοντά στην κοιλιά και κατέληξε στα δίχτυα.
Σαφώς μία απογοητευτική εξέλιξη για την ομάδα του Αγρινίου, που δεν πήρε τίποτα από ένα παιχνίδι στο οποίο είχε προηγηθεί και θα μπορούσε με την μορφή που είχε η αναμέτρηση να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα και δείχνουν ότι θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου, καθώς δείχνουν πως έχουν την αποτελεσματικότητα και παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται.
Έχουν επίσης και παιχνίδι λιγότερο, το εξ αναβολής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Δοκιμίου στο Μεσολόγγι, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου.
Σημειώνεται ότι στην επανάληψη αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΜ Βασίλης Ξανθόπουλος, για διαμαρτυρία.
Διαιτητές: Λιόνας, Ροκοπάνος, Ντρέλιας.
ΑΕ Μεσολογγίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δούρος, Ι. Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Τάσσος, Μπαλαμπάνης, Δενδρινός, Πιστιόλης (34′ λ.τρ. Γαβρίνας, 46′ Αυτζής), Τσόλας (79′ Κάκκος), Κούσουλας, Αθανασόπουλος, Αθ. Παλιάτσας.
Ένωση Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος): Ρόκκος, Βασιλάρης, Καλλιακμάνης (64΄ Κ. Κοκώνης), Γιαννοκώστας, Καμζέλας, Αλπέντζος, Hysenaj, Ρούσσης, Μούτσι, Καμμένος (85΄Πανταζής), Βασιλογιάννης.
*Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Γιάννης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).

























