Ο ΑΟ Ρηγανά πήρε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου την πρώτη φετινή του νίκη για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ), επικρατώντας με 0-2 του ΑΟ Λυγιάς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν μία δίκαιη νίκη, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ειδικότερα, τόσο στο Α’ όσο και στο Β’ ημίχρονο ο ΑΟ Ρηγανά ήταν η ομάδα που επιχείρησε να έχει περισσότερο την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ΑΟ Λυγιάς ακολουθώντας την ίδια «συνταγή» που του έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα στο Δοκίμι, είχε κλείσει καλά τους χώρους και έψαχνε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Όπως φάνηκε, οι άνθρωποι του ΑΟ Ρηγανά είχαν διαβάσει καλά τον αντίπαλό τους, ώστε να μη δεχθούν γκολ σε κάποια αντεπίθεση, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην απειληθούν ιδιαίτερα. Ωστόσο, παρά την υπεροχή τους, ο ΑΟ Λυγιάς έδειξε ότι φέτος μπορεί να βάλει δύσκολα ακόμη και στις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας και ότι δύσκολα δέχεται γκολ.
Τελικά η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε με ένα γκολ προς το τέλος κάθε ημιχρόνου να πάρει τη νίκη με 0-2, αφού αρχικά ο Ρουπάκης στο 45′ άνοιξε το σκορ και το 0-2 έκανε ο Σωτηρόπουλος στο 85′.
Περισσότερα σε λίγο…
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).