Ο Απόλλων Δοκιμίου γνωστοποίησε ότι ο 17χρονος Λάζαρος Φωλιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θεσπρωτό.
Ειδικότερα, ο Λάζαρος Φωλιάς είναι ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Α ΕΠΣΑ).
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο 17χρονος Λάζαρος Φωλιάς από τον Απόλλωνα Δοκιμίου στον Α.Σ.Θεσπρωτού. Η δυναμικότητά του και τα “σιδερένια” πόδια του, τον καθιέρωσαν ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ταλέντα αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ του Απόλλωνα Δοκιμίου ο προπονητής και οι συμπαίκτες του του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!».
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).