Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, μετά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Αγρινίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Άρωμα Βαρετάδας, στο κέντρο «Εξοχικό» στην περιοχή Φαλαγγιάς Κεχρινιάς.
Εκτός των διοικούντων παραβρέθηκε το τεχνικό τιμ και το σύνολο των ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Το κλίμα ήταν οικογενειακό, χαρούμενο παρά την ήττα που είχε προηγηθεί και αισιόδοξο αναφορικά με τον στόχο των play off στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ.
Τυχερός της βραδιάς, ο οποίος κέρδισε το φλουρί, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σπύρος Παπαϊωάννου.
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Γιάννης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).




















