Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο οδηγός τρέχει με 230 χιλιόμετρα την ώρα, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.
Ο συγκεκριμένος οδηγός συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (21.11.2025) στην Αθηνών – Λαμίας, καθώς βρέθηκε από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όπως διαπιστώθηκε, το ανώτατο όριο στο συγκεκριμένο σημείο ήταν 100 χιλιόμετρα. Ο «βιαστικός» οδηγός όμως αποφάσισε να τερματίσει το γκάζι και να αγγίξει τα 230 χιλιόμετρα την ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως φαίνεται στα πλάνα, αστυνομικοί τον είδαν από μακριά να τρέχει με μη επιτρεπόμενη ταχύτητα και έτσι, ένας από αυτούς, καβάλησε την μηχανή και έσπευσε για να τον σταματήσει.
Στο αλκοτέστ που του έγινε αποδείχθηκε πως οδηγούσε και υπό την επήρεια αλκοόλ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πάνω από 5.528 αλκοτέστ και βεβαιώθηκαν 91 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Συνολικά συνελήφθησαν 3 που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 0.60 mg/l.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Χρύσα Πανούση
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























