Ένας άνδρας 62 ετών συνελήφθη για τη φωτιά που ξέσπασε στο Αλιβέρι στην περιοχή Πούντα, το μεσημέρι της Τετάρτης (01.10.2025).
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online ο 62χρονος άνδρας θεωρείται ύποπτος για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Αλιβέρι στη θέση Πούντα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[embedded content]
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Ανδρέας Μορφόπουλος
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια