Σοκ στη Γλυφάδα, όταν ένας άνδρας σε λεωφορείο, προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι του μέσα στον κόσμο.
Ο άνδρας, προσπάθησε να ξεγυμνωθεί μπροστά σε ανήλικα παιδιά σε λεωφορείο στην Γλυφάδα, όταν έγινε αντιληπτός από άλλον επιβάτη του οχήματος. Τοτε ο επιβάτης τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο άνδρας που προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι του να χτυπήσει στο κεφάλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το περιστατικό σημειώθηκε στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, με τον οδηγό του λεωφορείου να ακινητοποιεί άμεσα το όχημα και να ειδοποιεί τις αστυνομικές αρχές.
Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Μαρία Αρβανίτη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια