Ασθενοφόρο / EUROKINISSI
Μια 70χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σήμερα (6/2/2026) νωρίς το μεσημέρι σε ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όταν γυψοσανίδα έπεσε από σπίτι 2ου ορόφου στην Ερμού στο οποίο γίνονταν εργασίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα, τη στιγμή που έπεσε η γυψοσανίδα περνούσε από το σημείο η 70χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, για την υπόθεση, η αστυνομία προσήγαγε έναν 51χρονο εργάτη αλβανικής υπηκοότητας.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Νάνσυ Τσουμή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).






















