Οι ανεμοθύελλες που έχουν πλήξει τα Μακρίσια και τα Καλυβάκια του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, από την αρχή του έτους, έχουν φέρει σε απόγνωση τους παραγωγούς πορτοκαλιού, αφού όπως τονίζουν, έχει υποστεί καταστροφή το 50% της παραγωγής, ενώ η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για αυτούς, αφού η τιμή του καρπού έχει πέσει από τα 30 λεπτά στα 15 με 20, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δυσοίωνο το μέλλον.
Μάλιστα τονίζουν ότι θα πρέπει άμεσα να έρθει στην περιοχή κλιμάκιο από τον ΕΛΓΑ της Πάτρας, προκειμένου να δει τις καταστροφές που υπάρχουν στο πορτοκάλι, προκειμένου να ξεκινήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών.
Πηγή: ertnews.gr
Πηγή: ypaithros.gr | Συντάκτης: ypaithros.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























