«Λαβράκι» έβγαλαν οι πληροφορίες που έφτασαν στα «αυτιά» της αστυνομίας, για έναν ηγούμενο Μονής στα Καλάβρυτα που προσπαθούσε να πουλήσει βυζαντινές εικόνες και άλλα κειμήλια για να πλουτίσει κατά 200.000 ευρώ.
Μετά από επιχείρηση που στήθηκε από τις αρχές την Κυριακή (07.09.2025), αστυνομικοί παριστάνοντας τους πελάτες, προσέγγισαν τον ηγούμενο γνωστής μονής των Καλαβρύτων, ώστε να «αγοράσουν» τις βυζαντινές εικόνες. Τότε ακριβώς τον συνέλαβαν.
Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, που φέρεται να ήταν βοηθός του ηγούμενου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Χρύσα Πανούση
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια