Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου 2025 στο Μεσολόγγι, αστυνομικοί του Τμήματος Μεσολογγίου, έπειτα από σχετική καταγγελία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε πέντε σκύλους δεμένους με μεταλλικές αλυσίδες, χωρίς να έχει προβεί στην υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανσή τους, όπως ορίζει η νομοθεσία για τα δεσποζόμενα ζώα.
Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, ενώ οι αστυνομικές αρχές διενεργούν την προανάκριση για την υπόθεση.
*Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).