Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 11 ετών, διότι στις 10-1-2026 το πρωί, αφαίρεσαν μοτοποδήλατο ημεδαπής γυναίκας έξω από την οικία της.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανήλικους στην οικία του 15χρονου, τη στιγμή που συναρμολογούσαν ανταλλακτικά δικύκλων οχημάτων, ενώ στη συνέχεια ο 15χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς παράπλευρη αποθήκη κοντά στην οικία του, όπου εντοπίστηκε πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών δικύκλων οχημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και της αποδόθηκαν.
Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























