Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου (21.00) στο Αγρίνιο.
Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου) και Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας) με 4ο τον Παναγιώτη Κουκούλα (Λέσβου).
Στο VAR θα βρίσκεται ξανά ο Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), όπως και στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, με AVAR την Αναστασία Μυλοπούλου (Καβάλας).
Αναλυτικά οι ορισμοί ΕΔΩ.
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).