Αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο στη σύσκεψη της Νίκαιας / Eurokinissi
Αρνητική είναι η απάντηση των αγροτών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για ραντεβού τη Δευτέρα (15.12.25) στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι διαμηνύουν πως θα περιμένουν την απάντηση της κυβέρνησης μέχρι την Τρίτη.
Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου (13.12.25), οι αγρότες αποφάσισαν ότι, μέχρι να τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση επί των ζητημάτων αυτών, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τα μπλόκα, τονίζοντας πως προτίθενται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών συντάσσει έγγραφο με τα αιτήματά τους, το οποίο και θα σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Νίκος Καϊμακούδης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).

























