Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα πλέι οφ Κυπέλλου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη (Τρίτη 6 Ιανουαρίου, 15.00).
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Γκράναθ, Σατσιάς και Μπρέγκου από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Δεν συμπεριλήφθη ο Κουτσερένκο που ανακοινώθηκε σήμερα.
Επίσης επιστρέφουν οι Μαυρίας, Αποστολόπουλος και Ενκολόλο που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, αλλά παραμένουν εκτός οι γνωστοί απόντες Αγκίρε, Στάγιτς, Λουίς, Γαλιάτσος, ενώ εκτός αποστολής με ενοχλήσεις έμειναν οι Μπουχαλάκης και Αγαπάκης, χωρίς ωστόσο να έχουν σημαντικό πρόβλημα.
Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπελεβώνης, Μπρέγκου, Εστεμπάν, Γκαρθία, Γκράναθ, Χότζα, Κόγιτς, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Νικολάου, Ενκολόλο, Παπαζώης, Παρδαλός, Σατσιάς, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.
[embedded content]
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























