Η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Παναιτωλικός ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Emileon για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 28’, ενώ σημειώνεται ότι η ομάδα του Αγρινίου είχε ευκαιρίες με τον Χότζα και τον Αλμπάνη στο Α’ ημίχρονο, ενώ ακόμη σημαντικότερη ευκαιρία είχε με τον Χότζα στο 60’, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Παναιτωλικός Κ19 (Χρήστος Ζαπάντης): Παπαζώης, Μεγγίδης (84’ Θανασιός), Ασημακούλας, Λαζαρίδης, Αδαμόπουλος, Σταμάτης (68’ Βέργος), Γερνάς (68’ Φερεκίδης), Αλμπάνης, Γκορόγιας (55’ Ξανθόπουλος), Χότζα, Μπίζι (55’ Γιωτόπουλος).
Παράλληλα, η Κ17 ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Ολυμπιακό, όπως και η Κ15, που δέχτηκε δύο γκολ στο β’ μέρος (60’, 72’).
Παναιτωλικός Κ15 (Θανάσης Τεγούσης): Μακρής, Σκόνδρας (50’ Τσιαβίδης), Γαλιάτσος, Μέντζας, Αναστασίου, Μυλωνάς, Παναγιωτόπουλος, Τσούκης (74’ Νικολόπουλος), Μέγας (61’ Στασινός), Τσάκος (74’ Κάκος), Μπαλάφας (50’ Δελαντώνης).
*Φωτογραφία αρχείου
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).


























