Έντονη βροχόπτωση κυριαρχεί στο σημερινό σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων και η Αθήνα, με αρκετά προβλήματα να καταγράφονται στους δρόμους και μάλιστα σε ώρα αιχμής για την κίνηση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., προβλήματα από την σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα παρατηρούνται στην Γραμμή 7 του τραμ, «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά», με την διεξαγωγή δρομολογίων να γίνεται τμηματικά καθώς έχουν πλημμυρίσει οι γραμμές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.:
«Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά», προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πλατεία Κατράκη, Παλαιό Δημαρχείο – Άγιος Αλέξανδρος και Ζέφυρος – Αγία Τριάδα, λόγω συσσώρευσης υδάτων σε σημεία του τροχιόδρομου, από προβλήματα σε φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός λειτουργίας είναι οι στάσεις Λουτρά Αλίμου, 1η Αγίου Κοσμά, 2η Αγίου Κοσμά και Ελληνικό».
Την ίδια ώρα, υπάρχει προειδοποίηση από το ΜΕΤΕΟ, για ισχυρά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, καθώς και τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, με τα φαινόμενα στην Αθήνα να υποχωρούν από το απόγευμα.
Ακόμη, αναμένονται λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας προς το τέλος του εικοσιτετραώρου κι έπειτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Μαρία Αρβανίτη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).
Σχόλια