Ένας θεσμός με ιστορία σχεδόν τριών δεκαετιών, λαμβάνει χώρα στις Φέρες του Έβρου, από τις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Η Δέσποινα Παπαμαυρουδή αγρότισσα, βρήκε στην καλλιέργεια του σουσαμιού και στα φιστίκια μια νέα προοπτική, αφού καταφέρνει με την μεταποίηση σε ταχίνι και φιστικοβούτυρο να αναδείξει την ποιότητα των προϊόντων της.
Παραγωγός ντοματοπελτέ ο Βασίλης Πορτοκαλίδης εξηγεί ότι ένας μικρός παραγωγός μπορεί να ανταγωνιστεί μεγάλες επιχειρήσεις μόνο με την ποιότητα των προϊόντων του και αυτά γίνονται γνωστά και διατίθενται μέσω της εκθέσεως, η οποία ανοίγει νέες προοπτικές στον πρωτογενή τομέα του Έβρου.
Πηγή: ertnews.gr
Πηγή: ypaithros.gr | Συντάκτης: ypaithros.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).