Συγκινητικό είναι το video που ανήρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού «Θύρα 6 – Warriors» οι οποίοι μέσα στην βροχή με πυρσούς και συνθήματα από το πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού, αποχαιρέτησαν τον Βάιο Μουτόπουλο το βράδυ της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2026.
Ο Βάιος Μουτόπουλος ήταν γνωστός για τα Παναιτωλικά του αισθήματα και ακολουθούσε παντού την ομάδα μαζί με τους συνοπαδούς του, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο, τραγουδώντας το γνωστό τους σύνθημα «Πέταλο θα χτίσω στον παράδεισο», όπως και «Βάιε μάγκα, ανάμεσά μας πάντα»!
Η συντακτική ομάδα του agriniara.gr εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται καλό ταξίδι στον Βάιο Μουτόπουλο.
Δείτε την συγκινητική ανάρτηση των οργανωμένων:
«ΒΑΪΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!
Δεν φτάνει μια ζωή για να σου τραγουδώ και πέταλο θα χτίσω στον παράδεισο…».
[embedded content]
Πηγή: Agriniara.gr | Συντάκτης: Μπάμπης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).



















