Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (08.10.2025) στην πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου Κρήτης για φωτιά που ξέσπασε σε κατοικίες στον οικισμό Λέντα..
Σύμφωνα με το creta24.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε σε συγκρότημα δύο ενοικιαζόμενων διαμεριμάτων και επεκτάθηκε σε οικοπεδικό χώρο δίπλα στο κτίριο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι ένοικοι των διαμερισμάτων κατάφεραν να απομακρυνθούν έγκαιρα, χωρίς να κινδυνέψουν.
Οι καπνοί που «έπνιξαν» την περιοχή κινητοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι σχεδόν έσβησαν τις φλόγες πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 9 οχήματα με περισσότερους από 18 πυροσβέστες.
[embedded content]
Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από αναμμένο κερί που ξέχασε ένοικος μέσα σε ένα από τα δύο διαμερίσματα.
Τα δύο διαμερίσματα κάηκαν ολοσχερώς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ελλάδα
Πηγή: newsit.gr | Συντάκτης: Ειρήνη Μιχαλούδη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).





















Σχόλια