Στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που θα γίνει την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, αποφάσισε να συμμετέχει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου.
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, απέναντι στα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, όπως κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο:
«Κατόπιν αιτήματος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου αποφάσισε τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Διοίκησης, καθώς και όσων συναδέλφων – μελών του το επιθυμούν, στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 12 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων απέναντι στα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και τα οποία οδηγούν σε συνεχή υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην περιοχή.
Τα κύρια αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων είναι:
• Η υποστελέχωση
• Η υποχρηματοδότηση
• Η Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου
• Όχι στην ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας
• Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων
• Ένταξη στα Β.Α.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ».
Πηγή: Karvasaras.gr | Συντάκτης: Γιάννης Τσιρώνης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του energy942.gr (φωτογραφίες από διαδίκτυο).




















